• Marbella Estate | Villa Kas Oraño | Curacao

    Ervaar Curaçao!


  • Marbella Estate | Villa Kas Oraño | Curacao

    Ervaar Curaçao!


Home » FAQ

Veelgestelde vragen

Frequently asked questions.

Onderstaand vind je antwoord op veelgestelde vragen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op via het contactformulier, dat vind je hier

Waar krijg ik de sleutel en hoe is de incheck geregeld?

Onze beheerster weet wanneer jullie aankomen en met welke vlucht. Zij ontvangt jullie bij aankomst bij de villa. Ze overhandigt je de sleutel, toegangspas voor de poort, laat zien hoe het alarm en de kluisjes werken en geeft een korte rondleiding door en rond de villa. Je krijgt haar telefoonnummer dus je kunt altijd bij haar terecht, ze woont vlakbij het villapark!

Kan ik een gemaakte reservering aanpassen?

Ja, in de meeste gevallen kan dat. Neem daarvoor contact met ons op via het contactformulier op de site, of bel ons even. In overleg kunnen we dan de aanpassing maken.

Hoe zit het met annuleren van de reservering?

Als je onverhoopt wilt annuleren, zijn de annuleringsvoorwaarden van toepassing, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, die je hier vindt. Maar neem eerst contact met ons op, in overleg bekijken we de opties.

Wanneer moet ik betalen?

Na reservering ontvang je een bevestiging met de betaalgegevens. Binnen vijf dagen na ontvangst moet je 50% van de reissom betalen. Uiterlijk zes weken voor aankomst moet de resterende 50% en de borgsom betaald zijn. 

Hoe laat mag in in de villa en hoe laat moet ik weg zijn?

Je kunt vanaf 15.00 uur terecht in de villa op de dag van aankomst. Op de vertrekdag moet je om 10.00 uur uit de villa vertrokken zijn. In overleg kan hier (al dan niet tegen meerkosten) van worden afgeweken, mits er geen andere gasten zijn.

Zijn beddengoed en handdoeken inbegrepen?

Ja, er zijn voldoende handdoeken aanwezig. Die liggen voor jullie klaar in de slaap- en badkamers. De bedden zijn allemaal opgemaakt met schoon beddengoed. Er is een wasmachine die je kunt gebruiken om te wassen als je dat wilt.

Een andere vraag? Neem dan contact met ons op. Je vindt onze gegevens op de contactpagina.