Skip to main content
  • Reserveren | Villa Kas Oraño | Ervaar Curacao

    Ervaar Curaçao!


Home » Reserveren

Reserveren.

Je kunt Villa Kas Oraño reserveren voor twee tot zes personen. Aankomst op elke dag van de week (indien beschikbaar). Neem als je langer dan vier weken wilt blijven contact op over de mogelijke korting. Je kunt ook onze auto huren, die staat dan voor je klaar bij de villa: lekker makkelijk! Dit kun je aangeven bij je reservering. Optioneel regelen we de luchthaventransfers en een boodschappenpakket voor de eerste hapjes en drankjes na aankomst en het ontbijt de volgende ochtend. Ook kun je onze strandlakens huren, die zijn lekker ruim en dik. Dat scheelt flink ruimte en gewicht in je koffer! Kies onderstaand jouw vakantieperiode. We zetten deze dan gelijk ‘in behandeling’. Je ontvangt z.s.m. maar uiterlijk binnen één dag een bevestiging per e-mail, antwoord op je eventuele vragen en info over de betaling. Als je eerst vragen hebt over het reserveren of meer info wilt, mail of bel ons dan gerust: +31 650 67 20 73 of info@villaopcuracao.nl.

Beschikbaarheid.

Onderstaand in groen de beschikbare dagen. Rood en doorgehaald is al bezet. Maak je een selectie, worden de dagen blauw gemarkeerd en is de aanvraag na ‘Verzend je reservering’ in behandeling. 

Kalender word geladen......
-
Beschikbaar
 
-
Geboekt
 
-
In behandeling

Gegevens.


Naam

Achternaam

Adres

Postcode

Plaats

Land

Telefoon

Email

Geboortedatum

Aantal personen

Opmerking

  

Optioneel.


Wil je meer info over auto huren, transfer, strandlakens of boodschappenpakket, klik dan hier.

Auto huren

Transfer Hato (aankomst en vertrek)

Boodschappenpakket

Strandlakens

 Schoonmaakkosten

Prijsopgave.


Onderstaande prijsopgave is pas definitief nadat je een bevestiging per e-mail (uiterlijk binnen één dag) hebt ontvangen. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief:

Huursom
  • ... t/m ...
  • ... nachten
Subtotaal:  0,00

Overige kosten
  • Schoonmaakkosten € 110,-
Subtotaal:  0,00Totaal:  0,00

Exclusief 7% toeristenbelasting. Electra en water naar werkelijk verbruik en verrekend met de borg.